40 jaar

2020 is het Foca feestjaar want wij vieren ons 40 jaar bestaan. Vandaag zetten twee generaties Foket zich in om de ziel van je thuis te creëren. Jarenlange expertise en een onstuitbaar enthousiasme zijn onze succesfactoren.

2020: een feestjaar

Onze 40ste verjaardag laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zo trokken we richting Hoogstraten om het jaar feestelijk in te zetten met de creatie van onze eigen “Foca 40 gin”. Deze zomer opent ook onze nieuwe showroom vol inspiratie voor jouw interieur. Ontdek er ons vakwerk, diverse materialen en eigenzinnige designmerken


Ontdek onze showroom

Kom langs en laat je inspireren

Foca 40 gin

Inspiratie voor de Foca 40 gin vonden we in de keuken, ons werkterrein. Want naast het creëren van geweldige keukens, experimenteren we zelf graag met smaken. Onze limited edition gin wordt gecreëerd met 40 zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Zet je schrap want onze Foca 40 Gin prikkelt de smaakpapillen.

Maak een afspraak

Santé!

Geniet zelf van de verfrissende smaken van de Foca 40 gin. Kies hoe jij je gin het liefste drinkt, wij delen alvast enkele suggesties op onze Facebook pagina.

Ontdek op Facebook

Vragen? Stuur ons een bericht
Plan een afspraak

Wij verwelkomen je graag in onze nieuwe showroom! Onze showroom is gesloten tot en met 2 augustus wegens zomerverlof. Het hele FOCA team wenst je alvast een fijne en veilige zomervakantie toe!

Maak bij voorkeur een afspraak om onze showroom te bezoeken. Bel ons op of boek meteen rechtstreeks jouw afspraak in en reserveer tijd wanneer het jou uitkomt.

Zo kunnen wij je een optimale en veilige ontvangst en service garanderen. De toonzaal is geopend van maandag tot vrijdag en dit van 9u00 tot 17u30. Zaterdag werken wij uitsluitend op afspraak.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn onze grootste prioriteit. Bedankt daarom om volgende maatregelen in acht te nemen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten:

 1. Ben je ziek? Blijf dan thuis.
  Dat betekent niet dat er geen (eerste) ontmoeting kan plaatsvinden, een virtueel bezoek blijft mogelijk. Samen kunnen we ook digitaal inzoomen op uw project. Natuurlijk ben je achteraf ook weer welkom voor een fysiek bezoek.
 2. Bedankt om met maximum 2 personen te komen.
  Daar we zelf een familiebedrijf zijn, houden we ook enorm van grote en kleine families! We zien ons wel verplicht om het aantal bezoekers voorlopig toch te beperken. Daarom vragen we jullie om met max. 2 personen, zonder kinderen en extra familieleden, naar de afspraak te komen.
 3. Doorheen het volledige bezoek willen we de social distancing respecteren.
  We houden tijdens het bezoek 1,5m afstand. Tijdens het gesprek nemen we plaats aan beide uiteindes van de tafel.
 4. Net omdat we jullie zo graag zien doen we even niet aan handjes schudden.
 5. Neem je mondmasker mee.
  Wij voorzien handgel en zullen ook zelf een mondmasker dragen voor jouw veiligheid.
 6. In de mate van het mogelijke, voorzien we voldoende tijd tussen 2 afspraken.
  Op deze manier kruis je geen andere mensen.

We danken je alvast om deze maatregelen in acht te nemen en kijken alvast uit naar jouw komst!