40 jaar

2020 is het Foca feestjaar want wij vieren ons 40 jaar bestaan. Vandaag zetten twee generaties Foket zich in om de ziel van je thuis te creëren. Jarenlange expertise en een onstuitbaar enthousiasme zijn onze succesfactoren.

2020: een feestjaar

Onze 40ste verjaardag laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zo trokken we richting Hoogstraten om het jaar feestelijk in te zetten met de creatie van onze eigen “Foca 40 gin”. Deze zomer opent ook onze nieuwe showroom vol inspiratie voor jouw interieur. Ontdek er ons vakwerk, diverse materialen en eigenzinnige designmerken


Ontdek onze showroom

Kom langs en laat je inspireren

Foca 40 gin

Inspiratie voor de Foca 40 gin vonden we in de keuken, ons werkterrein. Want naast het creëren van geweldige keukens, experimenteren we zelf graag met smaken. Onze limited edition gin wordt gecreëerd met 40 zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Zet je schrap want onze Foca 40 Gin prikkelt de smaakpapillen.

Maak een afspraak

Santé!

Geniet zelf van de verfrissende smaken van de Foca 40 gin. Kies hoe jij je gin het liefste drinkt, wij delen alvast enkele suggesties op onze Facebook pagina.

Ontdek op Facebook

Vragen? Stuur ons een bericht
Plan een video-afspraak in

Onze showroom is gesloten maar je kan een online afspraak inplannen met
onze keuken- en interieurspecialisten.

Zij helpen je graag verder tijdens een videocall!