Een Foca keuken

Keukens komen bij Foca in alle vormen en maten. Wij zijn als kameleons: we passen ons volledig aan aan jouw stijl om jouw wensen om te zetten in een innovatief keukenontwerp met verrassende elementen. Massief houten deuren of composieten werkbladen: aan jou de keuze. Bezoek onze showroom en krijg een idee van de talloze mogelijkheden!

Haal hier je inspiratie

Waarom kiezen voor Foca?

Goede vraag. Wij bij Foca beroemen ons op 40 jaar ervaring en niks dan geslaagde realisaties. We hebben als geen ander oog voor afwerkingsdetail. Een ingewerkte weegschaal in jouw schuif? Aparte vakjes voor aardappelen en uien? Geen probleem. Liever een ronde hoek? Dan maken we ronde deuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een oplossing voor.

Haal hier je inspiratie

Karaktervol Maatwerk

Keukens met een hedendaagse strakke toets zijn onze sterkte. Een multifunctioneel kookeiland, geïntegreerde spoelbakken, greeploze kasten… de mogelijkheden voor een moderne look zijn eindeloos. Samen met jou ontwerpen we jouw droomkeuken op maat van jouw interieur.

Haal hier je inspiratie

Cesar Arredamenti

Foca is exclusief verdeler van Cesar keukens. Cesar combineert technologie met ambacht tot een originele ‘Made in Italy’ keuken. Oog voor de kleinste details zorgt er voor dat elke keuken uniek is en volledig past binnen onze filosofie. Laat je verleiden door authentiek Italiaans design.