Vragen? Stuur ons een bericht
Plan een afspraak

Wij verwelkomen je graag in onze nieuwe showroom! Vanaf zaterdag 3 april tot en met zondag 11 april 2021 is onze showroom gesloten wegens bouwverlof. Het hele FOCA team wenst je alvast een fijne en veilige paasvakantie toe!

Om de corona-voorschriften te volgen, moet je vanaf 27/3 een afspraak vastleggen wanneer je langskomt. Bel ons op of boek meteen rechtstreeks jouw afspraak in en reserveer tijd wanneer het jou uitkomt.

Zo kunnen wij je een optimale en veilige ontvangst en service garanderen. De toonzaal is geopend van maandag tot vrijdag en dit van 9u00 tot 17u30. Zaterdag werken wij uitsluitend op afspraak.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn onze grootste prioriteit. Bedankt daarom om volgende maatregelen in acht te nemen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten:

 1. Ben je ziek? Blijf dan thuis.
  Dat betekent niet dat er geen (eerste) ontmoeting kan plaatsvinden, een virtueel bezoek blijft mogelijk. Samen kunnen we ook digitaal inzoomen op uw project. Natuurlijk ben je achteraf ook weer welkom voor een fysiek bezoek.
 2. Bedankt om met maximum 2 personen te komen.
  Daar we zelf een familiebedrijf zijn, houden we ook enorm van grote en kleine families! We zien ons wel verplicht om het aantal bezoekers voorlopig toch te beperken. Daarom vragen we jullie om met max. 2 personen, zonder kinderen en extra familieleden, naar de afspraak te komen.
 3. Doorheen het volledige bezoek willen we de social distancing respecteren.
  We houden tijdens het bezoek 1,5m afstand. Tijdens het gesprek nemen we plaats aan beide uiteindes van de tafel.
 4. Net omdat we jullie zo graag zien doen we even niet aan handjes schudden.
 5. Neem je mondmasker mee.
  Wij voorzien handgel en zullen ook zelf een mondmasker dragen voor jouw veiligheid.
 6. In de mate van het mogelijke, voorzien we voldoende tijd tussen 2 afspraken.
  Op deze manier kruis je geen andere mensen.

We danken je alvast om deze maatregelen in acht te nemen en kijken alvast uit naar jouw komst!

Deze website gebruikt cookies om uw website bezoek te verbeteren. Door de website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Akkoord